Financieel advies in regio Breda

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Home » Financieel advies Breda

Voor financieel advies in de regio van Breda en Etten-Leur, bent u bij ons op de juiste plaats. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren biedt duidelijk en persoonlijk financieel advies, gebaseerd op uw huidige situatie en toekomstige doelen. Wij hebben geen verplichtingen tegenover verzekeraars of banken en staan volledig tot uw dienst. Daarom kijken wij niet naar momentopnames, maar pakken we uw levenslange financiële planning aan.

Levenslang financieel advies voor al uw grote stappen

Wij geven u graag financieel advies, onder meer over leningen, op ons kantoor in Breda. Als specialist op het gebied van lenen, huis en hypotheek helpen wij u namelijk graag verder. Wilt u uw eerste grote investering doen en zoekt u de meest voordelige starterslening of wilt u weten of een doorlopend krediet voordeliger is dan een vaste lening? Heeft u uw droomwoning gevonden en wilt u een gesprek inplannen met onze hypotheekadviseur in Etten-Leur? Wij schetsen een gecentraliseerd geheel van al uw verschillende betalingsregelingen, waardoor uw financiële situatie beter beheersbaar wordt. Als financieel adviseur zorgen wij ervoor dat u zo weinig mogelijk moet gaan lenen zonder in te boeten op uw dromen en levenskwaliteit. Zo geven we u ook graag extra informatie over pensioenverzekeringen en andere verzekeringen op uw kapitaal.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Kom voor persoonlijk financieel advies eens langs op ons kantoor in Breda! Tijdens een adviesgespreken bespreken we alle mogelijkheden, waaronder ook gepast hypotheekadvies en budgettering. We kunnen voor u ook een gehele financiële scan uitvoeren, zodat u precies weet hoe u ervoor staat, ook in eventuele onverhoopte situaties. Neem voor een afspraak contact met ons op door te bellen naar 076-5653770.

Goed en persoonlijk advies

Altijd de juiste oplossing

Denken vanuit uw perspectief

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda
Veen Maximaal Wonen en Verzekeren