Spaar / Loon Rekening

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Home » Sparen » AOW » Spaar / Loon Rekening

Zelden heeft de overheid regelingen bedacht die zo populair werden als de spaarloonregeling Waarschijnlijk omdat met werkelijk minimale investeringen forse rendementen behaald worden.

Bij de spaarloonregeling houdt u periodiek een bepaald bedrag in op het brutoloon van de werknemer. (Dit spaarloonbedrag is door de overheid vastgesteld op € 613,00 per jaar).
Het bedrag wordt door u gestort op een speciale spaarloon-bankrekening. Op die bedragen houdt u geen premies en belasting in. Voor u als werkgever betekent het dus niet meer dan dat u een (klein) deel van het salaris op een andere bankrekening over maakt.

De werknemer constateert dat zijn netto inkomen iets is verlaagd, maar constateert tevens dat een veel groter bedrag (namelijk het bruto spaarloonbedrag) op een spaarrekening is geplaatst. Op die rekening wordt het spaartegoed vier jaren lang geblokkeerd. En na die vier jaren valt het gespaarde bedrag dus netto vrij. En daarmee is een bruto salarisdeel netto geworden.

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren