Zakelijke verzekeringen

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Veen Maximaal Wonen en Verzekeren is uw partner voor het afsluiten van zakelijke verzekeringen. Door uw verzekeringspakket regelmatig te laten nakijken, bent u er zeker van dat dit up-to-date is en volledig aansluit bij de behoeften van uw bedrijf. Maak snel een afspraak voor een onafhankelijk advies.

Zakelijke verzekeringen om alle risico’s te dekken

Als ondernemer komt in aanraking met heel wat risico’s. Denk hierbij aan brand, inbraak of aansprakelijkheid. Wij geven u graag een onafhankelijk advies voor uw verzekeringspakket op maat. Daarbij houden we ook altijd rekening met indirecte schade. Een bedrijfsschadeverzekering dekt de gevolgschade zoals bijvoorbeeld doorlopende vaste kosten na een brand, terwijl uw bedrijf stilligt. Als u ervoor kiest om uw zakelijke verzekeringen regelmatig te laten nakijken op onder- of oververzekering bent u er zeker van dat uw pakket volledig aansluit bij uw bedrijf.

Maak een afspraak

Wilt u graag een collectieve ongevallenverzekering in uw verzekeringspakket? Of heeft u vragen over de verschillende leenvormen voor uw ondernemer? Wat uw vragen over zakelijke verzekeringen of kredieten ook zijn, wij staan altijd klaar met een onafhankelijk advies. We hebben een ruime expertise in verzekeringen en hypotheken en nemen graag de tijd om te luisteren naar uw verwachtingen. Heeft u een vraag? We bespreken alles met u tijdens een afspraak in ons kantoor in Breda. Bel voor een afspraak naar 076-5653770.

Goed en persoonlijk advies

 

Altijd de juiste oplossing

 

Denken vanuit uw perspectief

 

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Share This