NNEK

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Home » Beleggen » NNEK

Noordnederlands Effectenkantoor

NNEK is een onafhankelijke vermogensbeheerder die juist door zijn onafhankelijkheid een objectieve dienstverlening kan bieden. Al vanaf 5000 euro kunt u bij NNEK terecht in Fondsenmozaïek voor vermogensbeheer in beleggingsfondsen.

Klik hier voor direct inloggen op uw persoonlijke Fondsenmozaïek pagina.

Binnen Fondsenmozaïek wordt continu aandacht geschonken aan de prestaties van de betere beleggingsfondsen over de hele wereld. NNEK heeft een grote expertise op het gebied van selectie van beleggingsfondsen. Omdat wij geen eigen fondsen hebben, kunnen wij oprecht toezeggen een echte onafhankelijke en objectieve keuze te maken voor onze klanten. Daarnaast biedt NNEK met Fondsenplatform ook vermogensbeheer op maat voor grotere vermogens.

Wij beschikken over een hoogwaardige beleggingsresearch en bereiken daarmee een verantwoord rendement in combinatie met risicobeheersing. Wij werken samen met partners en financiële intermediairs en zijn zeer servicegericht.

Onze organisatie is compact en flexibel en bestaat uit deskundige medewerkers, heeft een solide financiële positie en beschikt over alle noodzakelijke vergunningen.

Algemene info NNEK.

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Veen Maximaal Wonen en Verzekeren