Verkeer

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Zeker in het verkeer

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Idere dag vinden er maar liefst 600 verkeersongevallen plaats. Vaak is er gelukkig alleen materiële schade, maar de kans op persoonlijk letsel bij een ongeval is groot. Of u nu fietst of autorijdt, u bent in het verkeer altijd kwetsbaar. Een goede ongevallenverzekering is dan ook zeker aan te raden.

Wie een gemotoriseerd voertuig bestuurt, moet WA verzekerd zijn. Daarmee dekt u de schade of het letsel van een ander waarvoor u aansprakelijk bent. Wilt u ook schade aan uw eigen voertuig vergoed krijgen, dan heeft u een WA-extra of Volledig casco-verzekering nodig.

Tip!

Verzeker uw voertuig All Risk indien deze een flinke waarde vertegenwoordigt. Bijna alle schade wordt vergoed, zowel de schade die u zelf veroorzaakt bij derden, als de schade aan uw eigen voertuig.

Advies

Denk dan eens aan een pechhulpverlening, rechtsbijstand, een schadeverzekering voor bestuurder en/of inzittenden.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Veen Maximaal Wonen en Verzekeren