Overlijdingsdekking aangaan in Breda

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Wanneer u overweegt een overlijdingsdekking af te sluiten in Breda of Etten-Leur, is het raadzaam dit via een onafhankelijk adviesbureau te doen. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan u hierin deskundig adviseren. Overlijdingsdekking, of een overlijdensrisicoverzekering, biedt financiële zekerheid aan uw nabestaanden bij uw onverwachte overlijden binnen de looptijd van de polis. Deze verzekering is van belang voor het waarborgen van de financiële stabiliteit van uw gezin, vooral als zij afhankelijk zijn van uw inkomen. Wij adviseerden reeds duizenden klanten in Breda, Etten-Leur en ver daarbuiten.

De voordelen van een overlijdingsdekking

Voor veel mensen is het onduidelijk wat een overlijdensrisicoverzekering nu precies inhoudt. Daarom hieronder een overzicht:

  • Een overlijdensrisicoverzekering is een verzekering met een vooraf bepaalde maximum duur (doorgaans variërend van 10 tot 30 jaar). Komt in die periode de verzekerde (met name in de polis genoemd) te overlijden, dan wordt het afgesproken bedrag uitgekeerd aan degene die daartoe in de polis is aangewezen (de begunstigde). Er gelden in beginsel geen uitsluitingen (alleen gedurende een beperkte periode zelfdoding).
  • Vaak geldt bij het afsluiten van een hypotheek een verplichting om een overlijdensrisicoverzekering te nemen. U bent meestal volledig vrij in de keuze waar u de overlijdensrisicoverzekering afsluit.

Als expert in verzekeringen benadrukken wij de zekerheid die een overlijdingsdekking biedt aan uzelf en de mensen die u zou nalaten. Deze polis is complementair aan een uitvaartverzekering, die specifiek de kosten van een uitvaart dekt. In tegenstelling tot de uitvaartverzekering, kan de uitkering van een kapitaalverzekering bij overlijden gebruikt worden voor diverse financiële behoeften, zoals aflossen van schulden of als inkomensondersteuning. Kortom, er zijn veel mogelijkheden, die wij u allemaal uitleggen. Op die manier kiest u geïnformeerd én met een gerust hart de juiste overlijdingsdekking of andere verzekering.

Zet de stap naar financiële zekerheid

Heeft u de beslissing genomen om een solide fundament voor uw nabestaanden te leggen? Maak dan een afspraak met een van onze financiële adviseurs. Zij kunnen u helpen de juiste overlijdingsdekking te kiezen die past bij uw financiële situatie en toekomstplannen. Bescherm uw geliefden tegen financiële onzekerheden na uw overlijden. Neem nu actie voor een zekere toekomst. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda
Veen Maximaal Wonen en Verzekeren