Uitvaart

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Home » Verzekering » Particulier » Uitvaart

Advies over een uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering is in veel gevallen heel zinvol. Vaak is er niet voldoende geld beschikbaar om de onverwachte kosten van een uitvaart op te vangen. Het kan ook zijn dat u al een uitvaartverzekering heeft, maar dat u verzekerd bent voor een te laag bedrag. Door uw uitvaart nu alvast te regelen kunt u onnodige zorgen voorkomen. Voor u, maar zeker ook voor uw nabestaanden. Want met een uitvaartverzekering voorkomt u dat uw familie of andere naasten de kosten van uw uitvaart moeten betalen.
Veen Maximaal Wonen en Verzekeren adviseert u graag over een uitvaartverzekering die past bij uw situatie en aansluit bij uw uitvaartwensen. Wij bespreken uw persoonlijke wensen en bekijken vervolgens welke (aanvullende) uitvaartverzekering het beste bij u past.

Passende verzekering

Veel mensen hebben persoonlijke wensen voor hun uitvaart. Wat uw wensen ook zijn, voor iedereen is er een passende Monuta uitvaartverzekering. Zo kunt u kiezen voor het verzekeren van een pakket van diensten, met daarin een vrij te besteden bedrag. Hiermee dekt u de belangrijkste kosten bij overlijden als Monuta de uitvaart verzorgt. Het vrij te besteden bedrag kunt u gebruiken voor aanvullende wensen. Een geldbedrag verzekeren kan ook, met de Uitvaart Geld-verzekering. Deze verzekering keert een bedrag uit waarmee uw nabestaanden de kosten van de uitvaart kunnen betalen. De hoogte van het bedrag bepaalt u zelf.
De uitvaartverzekeringen van Monuta bieden u een goede dekking tegen een zeer scherpe premie en bovendien zijn uw kinderen gratis meeverzekerd tot 18 jaar.

Voor mensen die geen uitvaartverzekering willen of kunnen afsluiten is er het Monuta Depositofonds. Dit is geen verzekering, maar een manier om te sparen voor uw uitvaart. Ook op latere leeftijd kunt u nog deze voorziening treffen. Het Depositofonds kan ook een prima aanvulling zijn op uw bestaande verzekering.

Wat kost een uitvaart?
http://modules.monuta.nl/uitvaartkostenmeter

Wat zijn de grafkosten per gemeente?
http://modules.monuta.nl/grafkostenmeter

DELA UitvaartPlan premie berekenen. Klik hier

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Share This