Uitvaartverzekering

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Home » Verzekering » Particulier » Uitvaart

Een uitvaartverzekering voorkomt dat jouw gezin of familie de kosten van je begrafenis moeten betalen. Die kosten kun je verzekeren via de uitvaartverzekering. Wanneer jouw begrafenis plaatsvindt, weet je uiteraard nooit. Zorg daarom dat je uitvaartverzekering tijdig in orde is.

Zorg dat je zelf je uitvaartverzekering tijdig regelt. Daarmee hoef je je geen zorgen te maken dat jouw nabestaanden financieel belast worden met hoge kosten.

Neem contact met ons op voor de juiste uitvaartverzekering

Hoe werkt de uitvaartverzekering
Je kunt je uitvaartverzekering zien als een soort spaarrekening-plus. Je spaart als het ware voor de uitvaart via een premie per maand. Je betaalt daarbij een kleine opslag waarmee, als je nog onvoldoende hebt ‘gespaard’, de verzekeraar toch de gehele uitvaart kan betalen.

Natura en kapitaal uitvaartverzekering
Ruwweg zijn er twee type uitvaartverzekeringen: natura en kapitaal. Bij een natura uitvaartverzekering, betaal je een premie en krijg je er specifieke diensten ervoor terug: het werk van de uitvaartverzorger, rouwkaarten, een kist, een dienst bij de uitvaart, volgauto’s, de crematie of begrafenis zelf, en meer. Bij een kapitaal uitvaartverzekering wordt er een bedrag uitgekeerd. Met dat bedrag kunnen jouw nabestaanden dan zelf invulling geven aan de uitvaart.

Wat kost een uitvaart?
De kosten van een uitvaart liggen tussen de € 7.000 en € 10.000, afhankelijk van jouw wensen. Denk goed na over het bedrag dat je wilt verzekeren, want op het moment dat je verzekering uit moet keren, wil je niet dat je nabestaanden zich zorgen hoeven maken hierover.

Via de uitvaartkostenmeter kun je berekenen wat je, op basis van je wensen, zou moeten verzekeren.

Rondom een overlijden, hebben emoties namelijk de overhand. Toch moet je kort na het overlijden van een dierbare snel een aantal praktische besluiten nemen, die te maken hebben met de uitvaart. Daarom is het goed om vooraf inzicht en overzicht in kosten te hebben.

Zorg dat je zelf je uitvaart tijdig regelt zodat jouw nabestaanden niet financieel belast met de kosten.

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Share This