Hybride

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Home » Hypotheek » Hypotheeksoorten » Hybride

Hybride hypotheek

Ook wel spaarbeleggingshypotheek genoemd, is een variant op de gewone spaarhypotheek. Het verschil is dat de geldnemer gedurende de looptijd voortdurend de mogelijkheid heeft om binnen de verzekering te sparen dan wel te beleggen. De spaarvariant lijkt op de spaarhypotheek en de beleggingsvariant lijkt op de beleggingshypotheek.

Binnen het product kan een deel van de aflossing veilig gesteld worden via sparen en een ander deel minder veilig, door te beleggen. Dit maakt dit product over het algemeen wat flexibeler dan een gewone spaarhypotheek.

Toch wil deze flexibiliteit in de praktijk wel eens wat tegenvallen door de beperkte mogelijkheden bij switchen (van spaar naar beleg en andersom) en de daarbij behorende prijs. Deze prijs is afhankelijk van het verschil van de rente in de offerte (contractrente) en de actuele rentestand. Door veel geldgevers wordt het switchen afgeremd door middel van het berekenen van boete.

De voor- en nadelen van de hybride hypotheek zijn in beginsel gelijk aan die van de spaarhypotheek en de beleggingshypotheek.

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Veen Maximaal Wonen en Verzekeren