Kies voor een pakketverzekering bij ons in Breda

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Home » Verzekeringen Breda » Particulier » Pakketverzekering

Als u op zoek bent naar een pakketverzekering, dan helpen wij van Veen Maximaal Wonen en Verzekeren in Breda u graag verder. Het afsluiten van een pakketverzekering is voor zowel huiseigenaren als huurders geschikt. Met een totaalpakket bij Veen Breda bent u bovendien altijd voordeliger uit dan wanneer u elke verzekering los afsluit.

De voordelen van een pakketverzekering bij ons in Breda

Een pakketverzekering bij Veen Maximaal Wonen en Verzekeren in Breda kent vele voordelen die u bij een totaalpakket voor uw verzekering kunt verwachten. Soms ontvangt u korting omdat u meerdere verzekeringen in één pakket neemt of omdat u voor een langere looptijd kiest. Daarnaast is een totaalpakket voor uw verzekering altijd flexibel samen te stellen bij ons in Breda. U bepaalt zelf welke verzekeringen u in het pakket neemt, eventueel op basis van ons verzekeringsadvies. Dit pakketverzekering van ons bedrijf in Breda kan bijvoorbeeld bestaan uit verzekeringen voor:

  • Woonhuis: denk hierbij aan brand-, water- en glasschade.
  • Inboedel: deze verzekering dekt niet alleen brand- en waterschade, maar ook diefstalschade.
  • Aansprakelijkheid: voor de schade die u een ander toebrengt.
  • Rechtsbijstand: conflicten zijn soms onvermijdelijk en juridische hulp is duur.
  • Ongevallen: een ongeluk zit in een klein hoekje, zowel op uw werk als thuis.
  • Doorlopende reis: een heel jaar verzekerd voor vakanties en weekendjes weg.
  • Doorlopende annulering: uw reiskostenvergoeding in geval van het niet doorgaan of onderbreken van een reis.

Wij adviseren u graag over de keuze van uw pakket

Voor de keuze van een totaalpakket voor uw verzekering, kunt u bij ons in Breda altijd terecht voor een onafhankelijk advies. Neem contact met ons op door te bellen naar 076 5653 770 of stuur een e-mail naar info@veenbreda.nl. Wij staan graag voor u klaar!

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Veen Maximaal Wonen en Verzekeren