Knab Betalen en Sparen

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Home » Sparen » Knab Betalen en Sparen

Knab is de nieuwe online bank van Aegon. In 2012 opgericht vanuit de overtuiging dat het anders moet in de financiële wereld. Dat het niet langer mag draaien om de banken en hun producten. Maar om jou. Want als jij alles geeft, verwacht je dat ook van je bank.

Daarom helpt Knab jou altijd en overal om alles uit je geld te halen. Je krijgt inzicht in je geldzaken.Zodat jij betere beslissingen over je geld kunt nemen. Dat en nog veel meer. Voor een vast, laagmaandbedrag.

Dat is Knab.
Bank in jouw voordeel.

Nieuwsgierig? Vergelijk jouw bank met Knab. En ervaar wat we bedoelen met bank in jouw voordeel.

Voor het openen van een Knab rekening klik hier.

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Veen Maximaal Wonen en Verzekeren