Recreatie

 

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Rustig op reis

Nooit meer uw reisverzekering vergeten! Dit kan met een doorlopende reisverzekering.
U bent dan het gehele jaar verzekerd, niet alleen tijdens de vakantie maar ook bij weekendjes weg. Een doorlopende reisverzekering (en ook een doorlopende annulering) is bovendien een stuk goedkoper dan een losse verzekering die u steeds (op de valreep?) moet afsluiten.

Veilig op het water

Nederland en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Steeds meer mensen kopen een boot om er eens lekker op uit te gaan. Maar hoe verzekert u uw boot nu goed? Met een klein vaartuig zou u kunnen volstaan met de basisdekking, eventueel aangevuld met een opvarendenverzekering of ongevallendekking. Heeft u een grotere boot dan raden wij u aan een volledig cascoverzekering te nemen, welke bijvoorbeeld brand, ontploffing, blikseminslag en diefstal dekt. Wilt u ook nog de buitenboordmotor, volgboot en/of trailer verzekeren? Dan bent u het beste af met een uitgebreide dekking.

Advies

Ook met een gehuurde boot is het verstandig om een vaarverzekering af te sluiten.

Tip!

Net als bij het autorijden wordt schadevrij varen ook door de verzekeraar beloond. De no-claim korting op uw verzekering kan maar lieftst oplopen tot 40%.

Wij geven u graag het juiste advies.

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Veen Maximaal Wonen en Verzekeren