Ziektekosten

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Home » Verzekeringen Breda » Particulier » Ziektekosten

De Zorgverzekering

Bereken hier uw ziektekosten 2021

De zorgverzekering heeft praktische en financiële gevolgen voor u en uw gezin. Eens per jaar mag u, als u dat wilt, van verzekeraar wisselen.
De basisverzekering biedt voor iedereen dezelfde zorggaranties maar de uitvoering hiervan kan wel verschillen. Een belangrijk verschil is de gecontracteerde zorg (naturapolis) en de niet-gecontracteerde zorg (restitutiepolis). Bij de naturapolis heeft de verzekeraar afspraken gemaakt met de zorgaanbieder over de prijs en kwaliteit. Bij de restitutiepolis heeft u de vrijheid in uw keuze bij de zorgaanbieder. De premie van de laatste is echter wel iets hoger.

Arbeidsongeschiktheid

Indien u arbeidsongeschikt wordt gaat u er in inkomen meestal flink op achteruit. Dit kunt u op verschillende manieren aanvullend meeverzekeren. Ook hierbij is het belangrijk om op de verschillen te letten. De ene verzekeraar gaat uit van passende arbeid en de anderen van gangbaren arbeid. Wij leggen dit verschil graag aan u uit.

Advies

Wilt u zich verzekeren voor de tandheelkundige zorg, fysiotherapie of vruchtbaarheidsbehandelingen? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Tip

Met een eigen risico kunt u besparen op de zorgpremie. Houd er echter wel rekening mee dat u dan de zorgkosten ter grootte van het gekozen eigen risico eerst zelf dient te voldoen.

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Veen Maximaal Wonen en Verzekeren