Zakelijk

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Home » Verzekeringen Breda » Zakelijk

Preventie loont

U verzekert de belangrijkste risico’s binnen uw onderneming. Brand, inbraak, verzuim, aansprakelijkheid; voor de financiële schade die dat kan opleveren zijn uitstekende verzekeringen.
Wij geven u graag een deskundig advies over uw verzekeringspakket op maat. Maar wij kunnen u ook adviseren over preventie van schade. Want hoe goed u ook verzekerd bent, een brand of inbraak heeft toch vaak ingrijpende gevolgen. Omdat medewerkers lichamelijk of psychisch letsel hebben opgelopen of omdat bijvoorbeeld uw logistieke en organisatorische processen aangepast moeten worden.Doordachte preventieve maatregelen lonen daarom zeker de moeite.

Advies

Laat ons regelmatig uw verzekeringen nakijken op onder- of oververzekering. Zo blijft uw verzekeringspakket up-to-date.

Tip!

Houd ook rekening met het risico van indirecte schade. Een bedrijfsschadeverzekering dekt bijvoorbeeld gevolgschade zoals bijvoorbeeld doorlopende vaste kosten terwijl uw bedrijf stilligt.

Virtuele en minder-virtuele schade

U maakt back-ups, installeert anti-virusprogramma’s en schakelt een firewall in tegen ongewenste virtuele indringers. Toch is het ook belangrijk om maatregelen te nemen tegen de minder-virtuele computerschade, zoals brand en diefstal.
Met een goede computerverzekering is de vaak kostbare apparatuur verzekerd, maar ontvangt u meestal ook een vergoeding voor verloren gegane software en gegevens. En kunt u de kosten die u maakt om uw werkzaamheden weer te hervatten (extra werkuren, tijdelijke apparatuur) verzekeren.

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Veen Maximaal Wonen en Verzekeren