Gemakkelijk een pensioenverzekering afsluiten in Breda

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Home » Pensioenverzekering afsluiten Breda

Als u als werkgever een pensioenverzekering wilt afsluiten voor uw medewerkers, dan kunt u bij Veen Maximaal Wonen en Verzekeren in Breda uitstekend terecht. Wij zorgen voor een helder advies en pakketten op maat. Zo kunt u bij ons in Breda een pensioenverzekering afsluiten die voor uw werknemers aantrekkelijk is, maar u niet onnodig op extra kosten jaagt.

Een pensioenverzekering afsluiten bij ons in Breda

De nieuwe pensioenwet heeft voor u als werkgever een aantal gevolgen. Zo stelt de wet strenge eisen aan de voorlichting van medewerkers over hun pensioen. Weliswaar is die verplichting opgelegd aan de pensioenuitvoerder (het pensioenfonds of de pensioenverzekeraar), maar u moet erop toezien dat dit ook goed gebeurt. Het uitreiken van alleen het pensioenreglement is niet langer voldoende. Werknemers moeten bijvoorbeeld een schriftelijk document ontvangen waarin de pensioenregeling is toegelicht. Verder bent u verplicht uw werknemer binnen een maand na aanvang van het dienstverband een schriftelijk aanbod te doen voor een pensioenovereenkomst. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar wij helpen u graag met onafhankelijk advies voor uw verzekering.

Maak gelijk een afspraak voor een helder advies

Maak een afspraak met ons voor een employee Benefits-pakket op maat. Dit is een pakket waarmee u zich als werkgever onderscheidt. U kunt daarmee een pensioenverzekering afsluiten die zeer aantrekkelijk is voor zowel u als uw werknemers, gewoon bij ons in Breda. Voor meer informatie belt u  naar 076 5653 770 of stuurt u een e-mail naar info@veenbreda.nl.

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Veen Maximaal Wonen en Verzekeren