Pensioen

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Home » Pensioen

Regel nu uw pensioen bij Veen Maximaal Wonen en Verzekeren, uw pensioen adviseur

Betere pensioenvoorlichting

De nieuwe pensioenwet heeft voor u als werkgever een aantal gevolgen. Zo stelt de wet strenge eisen aan de voorlichting voor medewerkers over hun persioen. Weliswaar is die verplichting opgelegd aan de pensioenuitvoerder (het pensioenfonds of de -verzekeraar), maar u moet erop toezien dat dit ook goed gebeurt.

Het uitreiken van alleen het pensioenreglement is niet langer voldoende. Werknemers moeten een schrijftelijk document ontvangen waarin de pensioenregeling in -voor de werknemer begrijpelijke bewoordingen- is toegelicht. Verder bent u verplicht uw werknemer binnen een maand na aanvang van het dienstverband een schriftelijk aanbod te doen voor een pensioenovereenkomst. Ten slotte moet u ervoor zorgen dat uw pensioenregeling uiterlijk één jaar na de inwerkingstreding van de Pensioenwet (dus uiterlijk 31 december 2007) voldoet aan de nieuwe bepalingen.

Advies

Maak een afspraak met ons voor een employee Benefits-pakket op maat. Een pakket waarmee u zich als werkgever onderscheidt, dat aantrekkelijk is voor uw medewerkers, maar u niet onnodig op extra kosten jaagt.

Tip

Voor een aantal extra’s voor uw personeel bestaat er nog een fiscale tegemoetkoming. Denk aan pensioensparen., kinderopvang, maar ook aan een fiets van de zaak. Wij vertellen u er graag over.

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Share This