Regel uw verzekeringen bij ons in Breda

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Home » Verzekeringen Breda

Voor het regelen van uw verzekeringen kunt u eenvoudig terecht bij Veen Maximaal Wonen en Verzekeren in Breda. Wij zijn dé adviseur voor uw verzekeringen, zowel particulier als zakelijk.

Voor advies over verzekeringen kunt u bij ons in Breda terecht

Een verzekering afsluiten kan een ingewikkeld proces zijn. Vooral als u niet weet welke verzekeringen wel of niet belangrijk zijn in uw situatie. Wij van Veen Maximaal Wonen en Verzekeren in Breda maken het afsluiten van verzekeringen graag wat makkelijker voor u. Dit doen we met het geven van helder advies en het aanbieden van verschillende pakketverzekeringen. Niet alleen particulier kunt u bij ons terecht voor uw verzekering; ook voor zakelijke klanten hebben wij meerdere opties. Als bedrijf kunt u bijvoorbeeld een verzekering afsluiten voor ziekteverzuim, voor ongevallen op de werkvloer en een pensioenverzekering afsluiten voor werknemers.

Neem contact op voor helder advies

Voor het afsluiten van verzekeringen of een pakketverzekering helpen wij van Veen Maximaal Wonen en Verzekeren in Breda u graag verder. Wij zorgen voor een duidelijk advies, gebaseerd op uw behoeften aan zekerheid. Daarnaast houden we natuurlijk rekening met de wettelijke verplichtingen. Wilt u meer informatie of contact met ons opnemen voor  advies? Bel dan naar 076 5653 770 of stuur een e-mail naar info@veenbreda.nl.

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Veen Maximaal Wonen en Verzekeren