Onafhankelijk verzekeringsadvies

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Home » Onafhankelijk verzekeringsadvies

Voor onafhankelijk verzekeringsadvies gaat u naar Veen Maximaal Wonen en Verzekeren in Breda. Als verzekeringsspecialist in Breda weten wij u alles te vertellen over de beschikbare particuliere en zakelijke verzekeringen. Met de juiste verzekeringen bent u er zeker van dat u uw gezin, bedrijf en bezittingen voldoende beschermt voor een correcte prijs.

De vele voordelen van een onafhankelijk verzekeringsadvies

Er zijn heel wat verschillende verzekeringen en aanbieders op de markt. Daardoor is het niet altijd eenvoudig om door het bos de bomen te zien. Onze financiële adviseurs bieden onafhankelijk verzekeringsadvies waarbij er altijd gekeken wordt naar uw persoonlijke situatie. Zo hebben wij verschillende soorten verzekeringen voor:

Heeft u bijvoorbeeld een gezin? Dan is het interessant om een GezinsPakketVerzekering af te sluiten. Hierbij is het grote voordeel dat het mogelijk is dat u een korting ontvangt omdat u verschillende verzekeringen in een pakket neemt. Daarbij kiest u zelf, op basis van ons onafhankelijk verzekeringsadvies, welke verzekeringen in uw pakket zitten. Op die manier bent u beschermd voor de dingen die echt nodig zijn en betaalt u een scherpe prijs. Voor bedrijven komen er dan weer andere dingen kijken, zoals ongevallenverzekeringen voor ongelukken op de werkvloer, of verzekeringen voor ziekteverzuim. We helpen u graag de nodige verzekeringen aan te gaan op basis van onafhankelijk verzekeringsadvies.

Ontvang gepast advies

Wilt u graag onafhankelijk verzekeringsadvies ontvangen voor uw persoonlijke situatie? Wij nemen graag de tijd om alle verschillende mogelijkheden te bespreken voor verplichte en facultatieve verzekeringen. Plan vandaag nog een afspraak in bij ons kantoor in Breda door te bellen naar 076-5653770.

Goed en persoonlijk advies

 

Altijd de juiste oplossing

 

Denken vanuit uw perspectief

 

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda
Veen Maximaal Wonen en Verzekeren