Woonhuis/Inboedel

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Home » Verzekeringen Breda » Particulier » Woonhuis/Inboedel

Uw thuisbasis goed geregeld

Uw huis is uw basis. Die wilt u goed beschermen. Natuurlijk tegen brand en diefstal. Maar ook tegen waterschade of blikseminslag. U kunt verschillende woonverzekeringen afsluiten. Een woonhuis- of opstalverzekering verzekert uw woning en is vaak vereist voor het krijgen van een hypotheek. En een inboedelverzekering is noodzakelijk als u uw eigendommen wilt verzekeren.
De waarde van uw huis en van uw persoonlijke bezittingen stijgen ieder jaar. Dat heeft gevolgen voor het verzekerd bedrag van uw woonhuisverzekeringen. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig even nagaat of de verzekerde bedragen hoog genoeg zijn.

Aanvullende verzekeringen

Met uw opstal- of inboedelverzekering is niet automatisch alle schade aan uw huis of aan de spullen in uw woning (toereikend) verzekerd.
Kostbare spullen zoals kunst of Hifi-apparatuur zijn veelal tot een bepaald maximum verzekerd. Ook verlies of schade onderweg vallen buiten de polis. Zorg er daarom voor dat u voor muziekinstrumenten, kunstwerken, sieraden en andere waardevolle spullen een kostbaarhedenverzekering afsluit. Vergeet ook de glasverzekering niet!

Advies

Als u arbeidsongeschikt of werkeloos wordt daalt u inkomen, maar moet u nog steeds uw huur of hypotheek betalen. Met een woonlastenverzekering zorgt u ervoor dat bij werkeloosheid of arbeidsongeschiktheid uw woonlasten niet extra zwaar gaan drukken.

Tip!

Plaats rookmelders in uw huis. Zo wordt u zelf op tijd gewaarschuwd en kunt u tijdig vluchten of ervoor zorgen dat uw woning niet volledig uitbrandt.

Vraag ons naar ons advies.

Kijk hier hoe snel brand zich kan uitbreiden!

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Veen Maximaal Wonen en Verzekeren