Vermogensopbouw

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Algemeen

Vermogen kan op verschillende manieren worden opgebouwd. De één wil daarbij geen risico lopen en de ander is daarentegen weer bereid om veel risico’s te nemen om zodoende een hoger rendement te kunnen behalen. Daarnaast zijn er talloze spaar- en beleggingsproducten op de markt. Het is dan ook niet vreemd als u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen u graag met een op maat gesneden advies en de praktische invulling ervan.

Producten

Spaarrekeningen

De meest zekere vorm van vermogensopbouw is sparen. Sparen geeft u de zekerheid dat het opgebouwde vermogen in stand blijft. Wij bieden u de mogelijkheid om een internetspaarrekening te openen bij een gerenommeerde bank met een uitstekende rentevergoeding over uw spaartegoed. Deze rente wordt ieder kwartaal bijgeschreven en er geldt geen maximale of minimale inleg.

Tevens kunt u via ons een betaalrekening aanvragen, waarbij u een rentevergoeding over uw tegoed ontvangt. Dat laatste is overigens uitzonderlijk. Daarbij zijn alle diensten gratis: u krijgt een gratis betaalrekening met pinpas, u kunt gratis pinnen, gratis chippen en gratis betalen in het buitenland.

De waarde van een spaarrekening wordt fiscaal belast in box 3.

Beleggingsrekeningen

Met een beleggingsrekening kunt u alle kanten op. Of u nou een geldbedrag ineens wilt beleggen, of als u liever maandelijks een bedrag aan de kant wilt zetten, het is mogelijk met een beleggingsrekening. U bepaalt zelf hoeveel u wilt storten en de hoogte van het risico dat u hierbij wenst te nemen, hangt af van uw van tevoren vastgestelde risicoprofiel. De inleg zal worden belegd in beleggingsfondsen naar eigen keuze.

De waarde van een beleggingsrekening wordt fiscaal belast in box 3.

Kapitaalverzekeringen

Met een kapitaalverzekering bestaat de mogelijkheid om belastingvrij vermogen (in box 1) op te bouwen. Hieraan worden door de fiscus echter voorwaarden gesteld. De verzekeringspremies worden belegd in fondsen naar eigen keuze en het is tevens mogelijk om een bedrag te verzekeren dat uitgekeerd wordt bij overlijden. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de verzekering (gedeeltelijk) in box 3 te laten belasten.

Individueel vermogensbeheer

Als u een bedrag van minimaal € 100.000,- op een professionele manier wilt laten beheren, brengen wij u in contact met een in het DSI-register ingeschreven gespecialiseerde vermogensbeheerder. Wij zijn ervan overtuigd dat uw vermogen dan op een deskundige en persoonlijke wijze wordt beheerd. Als u hierover meer informatie wenst te ontvangen, verzoeken wij contact met ons op te nemen.

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Veen Maximaal Wonen en Verzekeren