Ongevallen

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Home » Verzekeringen Breda » Zakelijk » Ongevallen

Collectieve Ongevallen

Uiteraard gaat het, ook bij de ongevallenverzekering voor het personeel, feitelijk om aanvullende arbeidsvoorwaarden. En daarbinnen bepaalt u als werkgever natuurlijk zelf welk gedeelte van de premie u voor uw rekening wilt nemen.

Maar juist de collectieve ongevallenverzekering voor het personeel is daarbij een veelgevraagd onderdeel. De premie is namelijk buitengewoon laag, terwijl er een absoluut redelijke dekking wordt geboden.

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Veen Maximaal Wonen en Verzekeren