Zakelijke ongevallenverzekering aangaan in Breda

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Home » Verzekeringen Breda » Zakelijk » Ongevallen

Als u overweegt een zakelijke ongevallenverzekering af te sluiten voor uw bedrijf in Breda of Etten-Leur, kan Veen Maximaal Wonen en Verzekeren u van onafhankelijk advies voorzien. Een zakelijke ongevallenverzekering dekt de financiële gevolgen van ongevallen die uw werknemers kunnen overkomen tijdens het werk of tijdens werkgerelateerde activiteiten. Deze verzekering biedt niet alleen bescherming aan uw personeel, maar versterkt ook uw reputatie als zorgzame werkgever.

Het belang van een zakelijke ongevallenverzekering

Een zakelijke ongevallenverzekering is een belangrijke aanvulling op de arbeidsvoorwaarden die u biedt. Uiteraard gaat het, ook bij de ongevallenverzekering voor het personeel, feitelijk om aanvullende arbeidsvoorwaarden. En daarbinnen bepaalt u als werkgever natuurlijk zelf welk gedeelte van de premie u voor uw rekening wilt nemen. Maar juist de collectieve ongevallenverzekering voor het personeel is daarbij een veelgevraagd onderdeel. De premie is namelijk buitengewoon laag, terwijl er een absoluut redelijke dekking wordt geboden. Als expert in verzekeringen adviseren wij ook naar onze andere verzekeringen te kijken. Zo bieden wij verschillende totaalpakketten aan die verschillende dekkingen combineren voor een omvattende bescherming. Daarnaast kan een pensioenverzekering voor uw werknemers een welkome toevoeging zijn die bijdraagt aan een zorgeloze toekomst voor uw personeel.

Geef uw werknemers de bescherming die ze verdienen

Is het tijd om de veiligheid en zekerheid binnen uw bedrijf te verhogen? Maak dan een afspraak met een van onze financiële adviseurs. Zij kunnen u gedetailleerd informeren over de mogelijkheden van een zakelijke ongevallenverzekering en hoe deze past binnen uw bedrijfsvoering. Een dergelijke verzekering toont aan dat u het welzijn van uw werknemers serieus neemt en hun bescherming biedt in geval van ongevallen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw medewerkers en uw bedrijf beter te beschermen.

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda
Veen Maximaal Wonen en Verzekeren