NHG

Van hypotheek tot verzekering; altijd een onafhankelijk advies.

Goed en persoonlijk advies

Hypotheek Company is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland en hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal, gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan daardoor zijn eigen werkwijzen en identiteit behouden, maar kan zijn klanten wel de voordelen van schaalvergroting bieden.

Home » Hypotheek » NHG

Wat is de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)?

Veilig, verantwoord en voordelig

Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) sluit u een veilige, verantwoorde en voordelige hypotheek voor de aankoop of verbouwing van een woning af. Bovendien bespaart u honderden euro’s per jaar. Nieuwsgierig geworden? Lees meer op www.nhg.nl

Hoeveel mag ik lenen?

Of u voor NHG in aanmerking komt, hangt onder andere af van uw inkomen, de koopsom van de woning en eventuele kosten voor kwaliteitsverbetering. De lening mag in ieder geval niet meer bedragen dan € 245.000,-. Dit is inclusief de 6% fictieve verkrijgingskosten.

Bereken direct uw maximale hypotheek met NHG.

Starterslening

Bereken direct of u voor de beoogde koopwoning in aanmerking komt voor een renteloze starterslening. En zo ja, hoeveel starterslening u krijgt. U ontvangt direct na het versturen de uitslag van deze berekening per mail.

Bereken hier de starterslening.

Wat te doen bij betalingsproblemen?

Bij het kopen van een woning gaat u ervan uit dat u op basis van uw huidige inkomen de maandlasten van de hypothecaire lening ook in de toekomst kunt betalen. Helaas kunnen zich situaties voordoen waarbij uw inkomen zodanig vermindert dat u de maandelijkse termijnen tijdelijk of blijvend niet meer kunt opbrengen.

Bijvoorbeeld bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Bij (echt)scheiding valt bij tweeverdieners zelfs een van beide inkomens geheel weg. In het uiterste geval moet de woning verkocht worden. Het is zeer belangrijk betalingsachterstanden te voorkomen en indien deze toch ontstaan, ze zo snel mogelijk op te lossen. Hieronder wordt een aantal suggesties gedaan die kunnen helpen bij het oplossen van betalingsproblemen.

Lees op de website van de NHG meer over wat te doen bij betalingsproblemen.

Impressie Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Vergaderruimte Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Pand Veen Breda
Ingang Veen Breda

Neem direct contact op met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren

Veen Maximaal Wonen en Verzekeren